Annons
Nyheter

Mobaeck kämpar mot klockan – har prestigematch i sikte

Nyheter • Publicerad 18 april 2006

FOTBOLL, ALLSVENSKANElfsborgs Daniel Mobaeck har fortfarande problem med sitt knä.Ett inhopp mot Halmstad redan på torsdag och ett prestigemöte med Kalmar FF på söndag hägrar dock för Mörbylångaprodukten.– Jag ska testa med boll i eftermiddag (läs i går, reds. anm.) och jag hoppas det ger ett positivt svar, säger han.

Smärtan i ett ledband i knäet vill inte riktigt ge med sig. Mobaeck har kunnat röra på sig utan boll, men det är just övningarna med lädret tillsammans med sidledsförflyttningar som varit för tuffa för hans yttre ledband.

Annons

– Surt, men det börjar kännas lite bättre nu, konstaterar Daniel över besvären.

Två veckors behandling

Mobaeck har fått kontinuerlig behandling med bland annat ström i två veckors tid och har således inte kunnat vara med i allsvenskan för sitt Boråsgäng ännu.

– Jag var och tittade när vi mötte Öster i Växjö. Vi släppte in en hel del billiga mål, men det var givetvis bra att vi gjorde fyra framåt, säger han om 4–3-vinsten över nykomlingen.

Du tränar i dag (i går), vad har du för veckoförhoppningar?

– Att det ska kännas så bra att jag kan träna på tisdag och onsdag och därmed kan vara aktuell för ett inhopp mot Halmstad på torsdag, säger han utan omsvep.

Och så väntar ett prestigeladdat möte med din gamla klubb Kalmar FF på söndag?

– Den har jag haft sikte på ett tag och det vore givetvis tråkigt om jag skulle missa den, avslutar Daniel Mobaeck.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons