Annons
Nyheter

Mardrömshösten över för B/H

Nyheter • Publicerad 13 oktober 2007

FOTBOLL, KVAL TILL DIV 4

Böda/Högby lirar division 4-fotboll även nästa säsong. Det står klart efter lagets 3-0-vinst över Tvärskogs IF hemma på Högby IP i dag.

Annons

– Det blev ett lyckligt slut, i de här två kvalmatcherna har det märkts att vi spelat i fyran i år, säger Bengt "Kyl-Bengan" Johansson efter ölänningarnas sammanlagda 8-1 mot division 5-gänget.

Böda/Högbys mardrömshöst är alltså över. Ö-laget hade inga problem med att försvara sitt 4-1-försprång från den första kvalmatchen. När sedan Pelle Nilsson gjorde 1-0 i den 28:e minuten kändes det klart för ö-lagets del.

”KYL-BENGAN” KVAR

– Ja, Tvärskog hade visserligen lite mer än oss i första halvlek, men vi kontrollerade händelserna i andra, berättar Böda/Högby-tränaren Johansson.

Jonas Nilsson satte 2-0 på ett välplacerat skott utanför straffområdet med 20 minuter kvar och lillebror Pelle kunde med sin andra fullträff för dagen spika slutresultatet till 3-0.

Är du kvar nästa säsong?

– Jag ska jobba för Böda/Högby på något vis i alla fall, jag trivs förträffligt i föreningen, svarar "Kyl-Bengan".

Men inte som huvudtränare?

– Nej, inte som det ser ut i dag. Vi ska sätta oss ner i veckan och diskutera läget.

DAVID WINBERG

Läs meri tisdagens tidning.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons