Annons
Nyheter

Marcus i pappas fotspår – IFK-forwarden går till RM

Nyheter • Publicerad 15 december 2008

FOTBOLL, DIV 4

Redan när Johny Erlandsson tog över RM började spekulationerna om någon av sönerna skulle följa efter. Nu är det klart att IFK Borgholms-forwarden Marcus Erlandsson ansluter till RM IF.

Annons

– Jag ser det inte som att jag följer efter farsan. Det funkade bättre med träningstider och hjälp med barnpassning i RM än vad det gjorde i Borgholm , säger Marcus.

Marcus Erlandsson lämnar IFK Borgholm för spel i RM IF och fortsätter således att tränas av pappa Johny.

– Många kanske tror att det är därför jag går till klubben men det är absolut inte den främsta anledningen, säger han.

Erlandsson har redan hunnit träna ett par gånger med RM och får nu istället möta sin gamla klubb IFK Borgholm i årets division 4-serie.

– Det kommer bli spännande möten. Det är ett härligt gäng i Borgholm och jag önskar dem all lycka, säger Erlandsson.

3xNicklas

Marcus Erlandsson är dock inte enda IFK-förvärvet som RM gjort. Samtidigt som Erlandsson blev klar för laget bestämde sig även målvakten Nicklas Medberg, som dock inte gjorde några a-lagsmatcher med IFK i år, att ansluta till RM. Detta gör alltså att RM nu har tre målvakter med namn Nicklas – stavning skiljer dock. Förutom Medberg är det Olsson och Wahlberg.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons