Annons
Nyheter

Larsson stannar i IFK-buren

Nyheter • Publicerad 5 december 2007

FOTBOLL, ELITFYRAN

IFK Borgholms målvakt, David Larsson, hade ett succéår i år. Efter säsongen hade han dock planer på att studera till polis, vilket eventuellt skulle göra en medverkan i Borgholm nästa år omöjlig. Men nu kan IFK-fansen pusta ut. David Larsson är kvar i klubben även säsongen 2008.

Annons

David Larsson höll nollan hela elva gånger under året, vilket gjorde honom till Årets ÖB-lirare. Risken var dock att han inför nästa säsong skulle vara tvungen att lämna klubben för att börja plugga till polis, men det blev ingenting av med det.

– Lite tråkigt för honom, men naturligtvis skönt för oss att han är kvar, säger IFK-tränaren Johny Erlandsson.

LUGNT INFÖR NÄSTA SÄSONG

Annars är det lugnt i IFK-lägret inför nästa säsongs elitfyradebut. Andreas ”Snurre” Persson har ju gått in till Kalmar FF och Kim Nygren har anslutit från Högsrums FF, men i övrigt är det lugnt i spelartruppen.

– Men det kan bli några fler nyförvärv snart, hälsar Erlandsson en smula hemlighetsfullt.

Det är för övrigt fortfarande oklart om Jacob Petersson blir kvar i IFK. Jacob tränar även med Lindsdals IF, men har ännu inte bestämt sig för nästa säsongs klubbadress.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons