Annons
Nyheter

Kalle Byström avstängd hela nästa säsong

Nyheter • Publicerad 6 oktober 2006

FOTBOLLBöda/Högbys tränare Kalle Byström står med på Smålands Fotbollförbunds lista över avstängda spelare och ledare.Avstängningen gäller hela nästa säsong, men Byström förstår ingenting.– Jag har ingen aning, jag får lov att höra med dem och kolla upp det där, säger han.

Byström har dock varit i kontakt med förbundets disciplinära nämnd en gång under årets säsong.

Annons

– Ja, det var nån match i våras där som jag fick böter för att ha blivit utvisad, men jag har betalat den, så jag vet inte vad det är frågan om.

Smålands Fotbollförbunds Pia Karlsson vill dock tyvärr inte gå in på några detaljer angående denna avstängning som sträcker sig från den 1 april till den 30 september 2007.

– Nej, vi brukar inte lämna ut sådana uppgifter, så jag tror det är bäst att ni pratar med honom själv, säger hon.

Men det stämmer att han är avstängd?

– Ja, men det kommer nog inte vara så. Han har säkert en väldigt bra förklaring och då kommer nog det beslutet tas bort.

Det verkar med andra ord inte se alltför mörkt ut för Kalle Byström, men fortsättning lär följa i denna märkliga historia.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons