Nyheter

Kalldusch för SSG i cupen

Nyheter • Publicerad 24 maj 2009

FOTBOLL, SMÅLANDSCUPEN

SSG IF var ikväll mycket nära att skrälla mot Kalmar AIK i Smålandscupens tredje omgång. Men på ordinarie matchens sista spark kvitterade Kalmar AIK för att sedan även ta hem segern efter förlängning.

– Det känns bittert, säger SSG:s tvåmålsskytt Jonas Helgesson.

Efter en smått heroisk insats såg SSG ut att gå mot en välförtjänt seger då man ledde med 3-0 med endast sjutton minuter kvar att spela. Kalmar AIK reducerade dock två gånger om och på den sista sparken satte Stefan Karlsson 3-3. I förlängningen orkade inte SSG ladda om utan fick ge sig med 3-4 efter att Isac Lindow avgjort för gästande KAIK åtta minuter in i förlängningen.

Referat, kommentarer, bilder och fakta i Ölandsbladet på tisdag.