Annons
Nyheter

”Just nu vill jag inte bry mig”

Nyheter • Publicerad 24 oktober 2007

FOTBOLL

Hans tid i RM IF har varit lyckosam även om denna säsong slutade med degradering. Lördagens match mot Virestad var Anders Svantessons sista och nästa steg blir att träna SSG IF.

Annons

– RM har varit en otroligt rolig förening att jobba med. Tyvärr hade vi en för liten trupp att jobba med i år, säger Svantesson.

Sedan 1999 har Anders Svantesson varit verksam i RM IF. Detta var dock hans sista säsong i klubben, en säsong som kunde ha slutat bättre.

– Man tycker ju att det är hemskt synd att vi åker ur. Riktigt tråkigt för RM, säger Svantesson.

KONTAKTAR EJ

Det är sedan tidigare känt att nästa klubbadress blir SSG för ”Braxen”. Men han har ännu inte börjat tänka något på den kommande säsongen.

– Nej, jag har inte funderat något på SSG. Jag ser ju fram emot det, det ska bli kul och inspirerande. Men först vill jag avsluta min tid i RM IF.

Att plocka med sig spelare från RM till SSG är ingenting Svantesson planerar.

– Jag tänker inte ta någon kontakt med spelare härifrån. Det vore ett tjänstefel gentemot RM. Det finns personer i SSG som sköter kontakten med andra spelare och det tänker jag låta dem göra, klargör han.

INTE ATTRAKTIV?

Snart börjar fotbollsklubbarna söka nya spelare inför kommande säsong och redan nu har rykten placerat Roger Harrysson och Sebastian Sten i SSG. Men detta är något båda två förnekar.

Annons

– Om det blir något spel så kommer jag att spela för RM. Jag har inte hört något från andra klubbar, man är inte så attraktiv kanske, säger Sten och skrattar.

– Just nu vill jag inte bry mig om fotboll, jag har en husrenovering att tänka på, kommenterar Harrysson.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons