Annons
Nyheter

John Fredriksson valde SSG

Nyheter • Publicerad 9 februari 2007

FOTBOLL, DIV. 5

Hulterstads AIK:s starke man, John Fredriksson, spelar i SSG-dressen denna säsongen.– Ja, han skrev på i fredags, bekräftar SSG-coachen Ulf Jonsson.

Annons

ÖB-sporten skrev tidigare att John Fredriksson lutade rejält åt en övergång till SSG IF och han berättade själv att han gett ett halvt löfte till Björkvallens division 5-krigare. Nu är det löftet alltså blivit helt och det till tränare Jonssons glädje.

– Han är en bra kille både på och utanför planen, så det är bara positivt. Det är en härlig lagspelare som smälter in bra i gänget, hyllar han.

Hur vill du beskriva John som spelare?

– En fysiskt stark fotbollsspelare, som inte är rädd för att utmana. En offensiv spelare.

SIGVARDSSON STANNAR I HAIK

Fredriksson har hemma i moderklubben Hulterstad figurerat både som back, mittfältare och anfallare.

– Men jag vill nog helst se honom på den offensiva sidan, som mittfältare eller anfallare, säger Jonsson. Så att vår offensiv får mer tyngd, vi är ju annars rätt småväxta.

Fredrikssons lagkamrat i Hulterstads AIK, Olof Sigvardsson, tränade också länge med SSG IF, men ”Olle” valde sedan att stanna i HAIK sedan klubben förra veckan bestämt sig för att dra igång ett lag i reservlagsserien.

SSG väntar fortfarande på målvakten Robert Abrahamsson, som står och velar mellan spel i Kalmar AIK och spel i SSG IF säsongen 2007.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons