Annons
Nyheter

Jens Göthberg vill till Motala: ”Men det måste gå undan nu”

Nyheter • Publicerad 14 mars 2008

FOTBOLL, ELITFYRAN

Färjestadens GoIF:s Jens Göthberg vill till Motala AIF, men förhandlingarna mellan de båda klubbarna har dragit ut på tiden. Ska Göthberg nu bli klar till seriepremiären så måste övergången snabbas på.

Annons

För lite mer än en månad sedan var Jens Göthberg i Motala och provtränade med laget. Då var han fortfarande lite osäker på hur han vill ha det – spela kvar i elitfyran med Färjestaden eller flytta och testa lyckan i division 1 med Motala.

HAR BESTÄMT SIG

– Jag vill till Motala nu. Jag har bestämt mig. Jobb och sådant för lösa sig när jag kommer dit, just nu vill jag bara att övergången ska bli klar. Men det verkar inte hända så mycket för tillfället och egentligen har jag inget nytt att säga, säger Göthberg.

Blir du klar innan seriepremiären?

– Det måste jag. Men det måste gå undan. Ännu har det inte hänt så mycket men Färjestaden och Motala fortsätter att diskutera med varandra.

När tror du en övergång kan bli klar?

– Det är omöjligt att svara på men förhoppningsvis så fort som möjligt.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons