Annons
Nyheter

Hattrick i avslutande förlust

Nyheter • Publicerad 2 oktober 2007

FOTBOLL, DIV 3

Säsongens sextonde och sista förlust åkte Färjestadens GoIF i helgen på nere i Skåne. IFÖ Bromölla vann med 4-3.

Annons

– Det var riktigt bra, säger Färjestadens tränare Joachim Christensson om den egna insatsen.

Christopher Roswall, Martin Gustavsson, Jens Göthberg, Emil Olsson, Christopher Christensson och Björn Karlsson saknades av olika anledningar i helgen.

– Med de återbuden hade man inte så stora förhoppningar, så det här var ju riktigt bra, säger ”Jocke”, som mönstrade ynglingarna Michel Dahlberg Traore och Simon Strindhag på varsin ytter.

”GULLA” SATTE ALLA TRE

Jimmy Gullquist nätade i första halvlek, men på grund av att Färjestaden inte fått bort bollen vid två Bromöllahörnor stod det 2-1 till skåningarna i paus. 2-2 satte ”Gulla” en bit in på andra halvlek och i mitten av halvleken satte han även 3-2 på straff. Det var anfallskollegan Johan Lewton som blivit fälld i straffområdet och fått Bromölla att frilägesutvisas.

– Så vi hade ju 3-2 och en man mer, säger Christensson, som fick se Bromölla kvittera strax efter och sedan avgöra med 4-3 några minuter från full tid.

VIKTOR LOVÉN

IFÖ Bromölla IF–Färjestadens GoIF 4-3 (2-1)

Målen: Jimmy Gullquist 3.

Kvarnligan

Annons

3: Johan Lewton – Bra match. Rörlig. Låg bakom mycket framåt i sin forwardsroll.

2: Jimmy Gullquist – Tre mål.

1: Fredrik Sturesson – Bra på innermittfältet.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons