Nyheter

GIF räddade en poäng i slutet

Nyheter • Publicerad 14 maj 2008

FOTBOLL, DIV 4

Med fem minuter kvar av matchen låg Glömminge IF fortfarande under med 2-0 hemma mot Läckeby GoIF. Två snabba mål senare var man dock ifatt och fixade en poäng.

Därmed behåller Glömminge sin två år långa obesegrade svit hemma på ”Lunden”.

– Vi visar moral, säger GIF-tränaren Marcus Kraaijenbrink om den sena poängräddningen.

MÅL PÅ STRAFF

Efter en medioker och mållös första halvlek hände det grejer på Glömmingelunden i går kväll. Andra halvlek var bara en kvart gammal då Läckeby satte 0-1 på straff och fem minuter senare kontrades 0-2 in till ”Kraaijens” stora besvikelse.

– De hade knappt haft bollen på vår planhalva och ”Tobbe” (Tobias Olsson, målvakt) hade knappt haft ett skott på sig, suckar han.

Men med fem miuter kvar på matchklockan reducerade Christian Karlsson till 1-2 och Joakim Karlsson satte sedan kvitteringen med blott en och en halv minut kvar att spela.

KLUVNA KÄNSLOR

Sen poängräddning således, men känslorna var kluvna efter matchen.

– Man är besviken att vi inte kan vinna den här matchen, men ändå nöjd att vi får med oss en poäng, säger ”Kraaijen” och berättar om ett bränt GIF-friläge i 90:e minuten.

Plus till defensivt skicklige poänghjälten Joakim Karlsson, samt ettrige Stefan Nyberg på topp.