Annons
Nyheter

Förstärkning på gång till FGoIF

Nyheter • Publicerad 31 januari 2008

FOTBOLL, ELITFYRAN

Färjestadens GoIF kan förstärkas ytterligare inför årets säsong. De senaste två veckorna har nämligen IF Hagapojkarnas Sebastian Edin tränat med klubben.

Annons

– Men inget är påskrivet än, klargör FGoIF-tränaren Magnus Olander.

Men Olander hoppas att Edin skriver på inom kort.

– Ja, det är en riktigt bra spelare, en klasspelare, hyllar han ”Hagapojken”, som nyligen flyttat med sin tjej ner till Kalmar.

FINALMOTSTÅNDARE

Edin var med i det P86-gäng från Husqvarna som mötte Färjestadens GoIF:s dito i DM-final för ett antal år sedan och han har även spelat i Smålandslaget tillsammans med GoIF:ens målvaktsförvärv Pontus Knutsson. Förra året vann han elitfyran västra tillsammans med sitt IF Hagapojkarna.

– Han är väldigt teknisk, har spelförståelse och är tvåfotad, beskriver Olander. Han har visat bra offensiva kvalitéer inomhus, men har tidigare använts som ytterback, så då måste ju hans defensiva kvalitéer vara ännu större. Dessutom är han bra grundtränad.

Färjestadens GoIF är för tillfället 26 spelare i a-truppen, inklusive rehabtränande Victor Hermansen och Peter Levin. Den 1 mars startar man träningsmatchandet.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons