Nyheter • Publicerad 24 juli 2010

FOTBOLL, JÖM

Fyra är det magiska numret.

Annons

Med fyra minuter kvar på dagens final satte Felix Jotarv Borgholms fjärde mål för dagen, vilket innebar föreningens fjärde raka juniortitel i ÖM.

IFK Borgholm vann idag junior-ÖM för fjärde året i rad. Detta efter en mirakelvändning från 1-3 till 4-3 i den andra halvkleken.

Regnet öste ner över Tallhöjden och det dåliga vädret kryddades även med hård vind och kyla. Det enda som värmde var spänningen i den andra halvleken. Färjestaden tog ledningen med 3-1 och såg ut att bryta Borgholms fina junior-ÖM-svit, men IFK kom ikapp till 3-3 och med fyra minuter kvar att spela satte IFK-forwarden Felix Jotarv 4-3 till Borgholm. Målet följdes av glädjeyra och segersång.

Tallhöjdens gräsmatta klarade tyvärr inte mer än en final denna dag, varpå herr- och damfinalen i ÖM ställdes in och flyttades till andra datum. Damerna ska spela nu på tisdag, medan herrarna ska göra upp den 11 augusti.

Mer om ÖM i Ölandsbladet på tisdag.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.