Annons
Nyheter

Färjestaden testar nytt spelsystem

Nyheter • Publicerad 28 juni 2007

FOTBOLL, DIV. 3

Tabelljumbon Färjestadens GoIF har bara vunnit en match i år.

Annons

När serien på fredagen vänder överger man därför sitt 5-2-3 i hopp om att ta en ny trepoängare.

– Ja, jag tror vi gå ner på 4-4-2 igen nu, men vi behåller Nelson som libero, säger tränare Joachim Christensson.

Morgondagens match är den sista innan sommarvilan och Christensson får då som vanligt klara sig utan långtidsskadade nyförvärvet Victor Hermansen. Fredrik Sturesson var sjuk under gårdagen och är därmed osäker till spel, men Peter Levin, som nyligen åkte på en sträckning, räknar ”Jocke” med.

Hovmantorp står för motståndet, vilket det också gjorde förra onsdagen då man slog Färjestaden med 4-0 hemma på Hovmantorps IP.

– Vi var inte med i den matchen. De har en klasspelare i Stefan Paldan och han ligger bakom mycket, men vi ska inte släppa in fyra mål mot dem.

VIKTOR LOVÉN

Inför div. 3

Färjestadens GoIF (12) - Hovmantorps GoIF (10)

Prel. startelva: Jonas Deurell – Emil Olsson, Nicklas Nelson, Tom Karlsson, Mattias Nilsson – Christopher Roswall, Jens Göthberg, Peter Levin, Johan Lewton – Jimmy Gullquist, Martin Gustavsson.

Bänken: Togs inte ut förrän efter gårdagens B-lagsmatch.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons