Annons
Nyheter

Dyster läkarprognos för Fried

Nyheter • Publicerad 7 januari 2008

FOTBOLL

Jonas Frieds fotbollskarriär kan vara i fara. En inflammation i bäckenleden gör att Algutsrumssonen tvingas till ett långt skadeuppehåll.

Annons

Jonas Fried har under året varit skadeförföljd och förra veckan fick han beskedet från läkarna att bäckenleden är inflammerad.

– Det kan vara svårt att bli hel igen. Det är något medfött men jag kommer få mediciner och sjukgymnastik och sedan beror det helt på hur kroppen svarar på det, säger Fried.

GÖR ONT

Fried har under året endast spelat ett par b-lagsmatcher med Kalmar FF och då har han varje gång blivit tvungen att ta smärtstillande medel.

– Det gör ont när man vaknar på morgonen och ett par timmar framåt. Ibland är det jobbigt att gå och röra sig, säger Fried.

TVEKSAMT

I november gick Frieds kontrakt med Kalmar FF ut. Parterna var inte överens om någon förlängning och intressen fanns från andra håll.

– Det var några klubbar på division 1-nivå som jag hade pratat med men jag har meddelat dem om situationen så det är tveksamt om det blir något spel i år, säger Fried.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons