Annons
Nyheter

Carlsson kvar i KFF

Nyheter • Publicerad 5 januari 2009

FOTBOLL, ALLSVENSKAN

Kalmar FF vann SM-guld 2008, men för Ölandsbacken Tobias Carlssons del var det inget roligt år då han gick skadad mest hela tiden. Nu har han dock förlängt med KFF över säsongen 2009.

Annons

– Jag hoppas ju givetvis på ett bättre år än 2008 för egen del, säger han.

På onsdag, drar Kalmar FF igång träningen för året och då finns comebackande Carlsson med på planen igen.

– Då kommer det visa sig lite hur det känns. Jag får ta det lite lugnt i början, så det blir en liten mjukstart, säger ”Tobbe”, som ser det positivt på sitt egna lilla sätt.

– Ja, nu är jag ju med på första träningen för året, så då har jag ju tränat lika mycket som de andra i laget...

ETT ÅR

I fredags kom Carlsson överens med Kalmar FF om ett nytt kontrakt för 2009. Kontraktet är på ett år, men kan brytas efter ett halvår.

– Ja, går jag fortfarande skadad, så bryts det den förste juni, berättar han och förklarar.

– Frågan är ju hur länge de orkar gno på mig och hur länge jag orkar gno på dem. Att sitta på motionscykeln i ett och ett halvt år känns det ju som man kan göra nåt annat istället.

Och apropå att göra ”något annat”, så sticker Carlsson och hans Kalmar FF i slutet av januari till La Manga för träningsläger och turnering.

Same procedure as last year...?

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons