Annons
Nyheter

Brutet näsben stoppar ung SSG-talang

Nyheter • Publicerad 24 maj 2006

FOTBOLLSSG IF:s talangfulle mittfältare Charlie Nilsson är skadad – efter en brännbollsmatch på skolidrotten förra veckan.Ett tappat slagträ siktade in sig på ”Challe” och slog av hans näsben.

Charlie ”Challe” Nilsson, SSG:s mittfältskreatör, hade minst sagt rejäl otur förra måndagen.

Annons

Under en idrottslektion i skolan träffades han i ansiktet av ett slagträ. En träff som orsakade ett avslaget näsben.

– Jag stod väl fem, sex meter framför tjejen som skulle slå när hon tappade slagträet. Jag stod och snackade med ett par kompisar och när jag vände mig om sa det pang, berättar Nilsson om den otäcka incidenten.

Intryckt

Följden blev att mittfältarens näsben tog rejält med stryk.

– Det är brutet och lite intryckt.

Skadan opererades i fredags och Nilsson har börjat återhämta sig.

– Jag har haft ont i huvudet och varit lite snurrig. Det var ju en riktig smäll.

Hur känns det nu?

– Ganska bra faktiskt. Jag har varit och tagit bort skydden jag har haft över näsan och plasten som jag har haft i den idag (läs: igår). Så det är ju skönt, att bli av med allt.

Starkare ”Challe”

Annons

Nilsson har hittills missat SSG:s cupmöte med IFK Berga och senaste seriematchen mot Alsjöholms IF. Några matcher till får ”Kanonerna” nu klara sig utan sin nummer 16.

Hur länge blir du borta från fotbollsplanerna?

– Ett par veckor först och främst. Sedan får vi se när jag kan komma igång igen. Men jag kommer nog att börja med styrka nästa vecka. Boström ska få tillbaka en starkare ”Challe”, haha, avslutar SSG-mittfältaren optimistiskt.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons