Annons
Nyheter

”Boges” uppladdning störd

Nyheter • Publicerad 26 januari 2006

FOTBOLLDaniel Bogefors bytte inför säsongen Böda/Högby mot sin gamla moderklubb Färjestadens GoIF.Men comebacken på Tallhöjden har nu störts av ett lukrativt erbjudande utanför planen.– Ja, jag har fått en praktikplats på Fotbolldirekt.com, berättar högermittfältaren.

Den 20 februari sticker Bogefors upp till Stockholm för att under fem veckor praktisera på Fotbolldirekt.com, en välkänd och ofta citerad internetsida för fotbollsnyheter.

Annons

Det är ju givetvis en kanonpraktik för en fotbollsälskande ölänning som ”Boge”, men på planen innebär det ju ingen ypperlig säsongsupptakt.

Den 19 februari är det nämligen tänkt att Färjestaden ska möta Lindsdals IF i säsongens första träningsmatch, så Bogefors missar ju en dryg månad av träningsmatcher.

– Det är ju en rolig grej jag ska iväg på, men visst är det lite tråkigt när man tränat hela vintern och inte kan vara med när matcherna börjar, säger han och fortsätter.

– Jag vet inte än hur det blir med träningsmöjligheterna där uppe, men mina arbetstider gör att det kanske blir lite tufft.

Så det är ris på planen och ros utanför planen?

– Ja, det ska bli skitroligt utanför planen, men för uppladdningen inför säsongen är det ju inte bra med ett avbrott på fem veckor under försäsongen.

Slutligen, när du praktiserar på internetsidan, hur många nyheter kommer du då att sno från www.olandsbladet.se?

– Ja, du, hehe. Persson (Christer) och Achille (Traore) är ju rätt heta nu...

– Nej, men de hade faktiskt koll på Achille där uppe.

Och mer koll lär de väl få när det nu dyker upp en öländsk praktikant i mitten av februari.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons