Annons
Nyheter

Arvidsson tar över B/H-damer

Nyheter • Publicerad 18 januari 2008

FOTBOLL, DIV 4 DAM

Kent Arvidsson tar över som tränare för Böda/Högbys damlag kommande säsong. Vid sin sida kommer han ha assiterande tränaren Åsa Byström.

Annons

Ulf Edling, som tillsammans med Bosse Nilsson, tog upp Böda/Högby-damerna till division 4 tackar för sig. Istället kommer Kent Arvidsson ta över laget och ha assisterande tränaren Åsa Byström som hjälp.

– Vi har varit ungdomsledare innan sen har våra tjejer blivit så gamla att de kommit upp i a-truppen och då följde vi efter, säger Byström.

Hur skulle du beskriva Kent som tränare?

– Han är väldigt omtänksam. Tjejerna i vårt lag är fortfarande unga och det måste man jobba efter. Men sedan har han ett otroligt stort fotbollskunnande. Jag tror han har varit delaktig i fotbollen i över 20 år.

Damfyran har blivit lite av en Ölandsserie. Förutom Böda/Högby finns även Färjestaden, Mörbylånga samt Borgholms b-lag i serien.

– Det ska bli roligt. Det är alltid roligt att spela fotboll på Öland, säger Byström.

JOHAN MALMQVIST

Fotnot:Ölandsbladet försökte nå Kent Arvidsson för en kommentar men då han för närvarande befinner sig i Bangkok var detta inte möjligt.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons