Annons
Nyheter

Armend och Kelly till Glömmingelunden?

Nyheter • Publicerad 15 februari 2006

FOTBOLLInför årets säsong bestämde sig Kim Lindbladh för att lämna Färjestadens GoIF för Glömminge IF.Nu kan två andra spelare gå samma väg.Armend Avdyli och Kelly Kristensen har nämligen varit och tränat med division V-klubben.

På grund av personliga skäl missade Kelly Kristensen stora delar av fjolårssäsongen med Färjestadens GoIF. Men nu kan Kristensen göra comeback i Glömminge IF, som numera leds av 2005 års GoIF-tränare Marcus Kraaijenbrink.

Annons

– Det skulle vara fantastiskt trevligt att få hit honom, säger ”Kraaijen” och betonar samtidigt att ingenting är klart mellan Glömminge och Kristensen.

– Nej, han tränar både med oss och med Smedby och vi vill inte pressa honom.

Armend på glid?

Glömminge har även en liten bolltrollare som figurerat på träningarna och som kanske kan bli ett nyförvärv – Armend Avdyli.

Avdyli har de senaste säsongerna varit runt i Färjestaden, Oskarshamn och Mörbylånga, men nu har han alltså tränat med Glömminge.

Ingenting är ännu klart med Avdyli heller och Kraaijenbrink är lite orolig över för många nyförvärv nu när Glömminge ska satsa på egna ungdomar under en generationsväxling.

– Vi har en fantastisk stämning i truppen nu och vill inte förstöra det, säger ”Kraaijen”.

Så om det ska fyllas på med någon spelare ska det vara något alldeles extra?

– Ja, då ska det vara något som är riktigt bra både på och utanför planen.

Det är fortfarande oklart hur det blir med Johan Steglanders vara eller icke vara på Glömmingelunden i år. Som ”Stegen” tidigare berättat för ÖB-sporten tar han en månad i taget och nästa utvärdering av läget gör han nu i månadsskiftet. Då får vi se om det lutar åt Glömminge IF eller Kalmar AIK.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons