Annons
Nyheter

Arbetet med bollhall går vidare

Nyheter • Publicerad 26 november 2007

FOTBOLL

Arbetet med en öländsk bollhall går vidare. Förra veckan gjorde Mattias Petterson och Ölands Idrottskrets bollhallskommitté en studieresa till bollhallen i Tingsryd.

Annons

Tingsryds FF:s Ulf Petterson berättade om arbetet kring bollhallens uppkomst och gav också goda råd till ölänningarna. I dagarna arbetar kommittén fram en ritning för en bollhall på Öland.

– Vi kommer också i det snaraste att bjuda in nyckelpersoner, kommunala tjänstemän och politiker, till en studieresa med trolig destination Kombihallen i Halmstad, berättar Mattias Pettersson.

KOMBIHALLEN I HALMSTAD

Kombihallen i Halmstad är en fotboll- och friidrottsarena med fotbollsmåtten 60x40 meter, vilket inrymmer tre five a sideplaner i bredd. Planerna kan användas var för sig och på så sätt hålla igång tre grupper samtidigt. Längs ena långlinjen finns löparbanor och längs ena kortsidan plats för andra friirottsgrenar såsom längd-, höjd- och stavhopp.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons