Annons
Nyheter

Allsvensk stockholmsklubb ryckte i ”Klippan”

Nyheter • Publicerad 6 februari 2007

FOTBOLL

Jonas Klippvik har inte saknat jobbmöjligheter sedan hans avhopp från Lindsdals IF efter säsongen. Både en allsvensk Stockholmsklubb och Bunkeflo IF, som 2007 spelar i superettan, har varit intresserade av ölänningen.– Jag hängde med långt i ett av jobben, det hade varit omöjligt att tacka nej till, säger Klippvik.

Annons

Jobbet som hade varit omöjligt att tacka nej till var en tipselittjänst i en allsvensk förening. Jonas Klippvik medger ett tag in i diskussionen att det rörde sig om en Stockholmsklubb.

Vad Ölandsbladet erfar handlar det om Djurgården – Järnkaminerna har precis presenterat Lars Ericson som ny tipselittränare och elitkoordinator i klubben.

”OMÖJLIGT TACKA NEJ”

Klippvik var uppe i huvudstaden och intervjuades av den allsvenska klubben.

– Smickrande, häftigt att vara med i diskussionen. Det hade varit omöjligt att tacka nej till, säger ”Klippan”.

Jonas Klippvik telefonintervjuades även av Bunkeflo, laget som nästa säsong lirar i superettan. Här handlade det om huvudtränarjobbet i klubben.

– Det var inte lika hett som det andra, jag vet inte hur nära det var, säger Klippvik, som sedermera kunde konstatera att Anders Grimberg, närmast från IFK Malmö, fick förtroendet att leda Bunkeflo.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons