Annons
Nyheter

Achille tillbaka till Barnsley

Nyheter • Publicerad 18 januari 2006

FOTBOLLI tisdags natt åkte Achille Traore åter över till England för att provspela med Barnsley F.C..Imorgon tränar han första passet med klubben efter sin fotskada förra månaden.

I tisdags natt flög Achille Traore över till London, där tåget upp till Leeds väntade.

Annons

Imorgon och hela nästa vecka är det destination Barnsley i södra Yorkshire som gäller. Där stundar träningspass med Barnsley F.C. och dessutom ska det hinnas med en testmatch mot något ännu inte känt motstånd.

– Jag vet inte än exakt när testmatchen är, berättar Skogsbysonen. Men jag vill ju ha så mycket träningspass som möjligt innan matchen, eftersom jag har varit skadad.

Skadan, en stukad fot, ådrog han sig när han var över och provspelade med Barnsley förra månaden. I testmatchen mot Sheffield Wednesday på klassiska Hillsborough stukade han foten och tvingades utgå efter endast 20 minuters spel.

Är foten bra nu igen, eller?

– Nja, den är bättre, men inte helt bra. Men jag måste ändå testa nu för de väntar ju inte på mig hur länge som helst.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons