Annons
Nyheter

Döpta vecka 7

Nyheter • Publicerad 23 februari 2006

Sonny PONTUS Lars Edsel, son till Veronica och Ulf Fredlund, Köpingsvik, har döpts i Köpings kyrka. Dopet förrättades av kontraktsprost Gunnel Alvhäll och som faddrar till lille Pontus stod Ammy Frank och Sonny Frank.

TINDRA Suzanne, dotter till Suzanne och Geir Strandberg, Petrus Kåres väg 3 A, Färjestaden, döptes den 11 februari i Algutsrums kyrka. Dopförrättare var komminister Anna Lundin Leander och som faddrar till lilla Tindra stod Hilde Röd och Kåre Sundmyr.

Annons

Karl MARTIN Otto, son till Charlotte Lang och Dan Johansson, Törnbottenvägen 41, Färjestaden, döptes den 11 februari i Algutsrums kyrka. Dopförrättare var komminister Anna Lundin Leander och som faddrar till lille Martin stod Helena och Jarl Stegert.

MALTE Karl Daniel, son till Linn Moberg och Jimmy Johansson, Glömminge Hästgård, Färjestaden, har döpts i Runstens kyrka. Dopförrättare var kyrkoherde Christina Bergstrand Nilson och som fadder till lille Malte stod Ana Gustavsson, som faddersyster stod Véda Gustavsson.

JOHANNA Inez Cecilia, dotter till Linda Larsson och Anders Moberg, Långlöts mosse, Borgholm, har döpts i Runstens kyrka. Dopförrättare var kyrkoherde Christina Bergstrand Nilson och som faddrar till lilla Johanna stod Mikael Larsson och Tony Åhlund.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons