Annons
Nyheter

Döpta vecka 6

Nyheter • Publicerad 15 februari 2006

Bo DOUGLAS Sten, son till Christina Johansson och Andreas Karlsson, Högsrumsvägen 5, Borgholm, döptes den 5 februari i Borgholms kyrka.

Dopförrättare var kyrkoherde Margareta Löfgren och som faddrar till lille Douglas stod Anna Helgesson, Algutsrum och Tomas Johansson, Norra Möckleby.

Annons

LUKAS Erik Wilhelm, son till Joakim och Marie Ängelid, född Nyström, från Borgholm, döptes den 21 januari i Kummelby kyrka, Sollentuna.

Dopet förrättades av kyrkoherde Staffan Stadell och som gudföräldrar till Lukas stod Fredrik Sjöstrand och Cecilia Ängelid.

Sven NOAH Theodor, son till Sofia Almheden och Anders Hammarsten, Karpvägen 2, Färjestaden, döptes den 5 februari i Algutsrums kyrka.

Dopförrättare var kyrkoherde Björn Leander och som fadder till lille Noah stod Emelie Hellström.

EDLA Constance Amalia, dotter till Berit Eklöf och Linus Johnsson, Två Bröders väg 13 B, Kalmar, döptes den 29 januari i Sandby kyrka.

Dopet förrättades av komminister Tina Lönneborg och som faddrar till lilla Edla stod Anita Eklöf och Anders Gottfridsson.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons