Annons
Nyheter

Döpta vecka 50

Nyheter • Publicerad 10 januari 2008

FABIAN Roy Matti, son till Klara och Matti Idensjö, Vårlöksgatan 7, Färjestaden, döptes den 2 december i Torslunda kyrka. Dopet förrättades av kyrkoherde Jan-Olof Lund och som faddrar till lille Fabian stod Mikaela Andersson och Eleonore Orfanoli.

OLIVER Johan, son till Emma Nilsson och Johan Folkesson, Lindbyvägen 9, Borgholm, har döpts i Gärdslösa kyrka. Dopförrättare var komminister Reine Medelius och som faddrar till lille Oliver stod Tobias Folkesson och Lina Nilsson.

Annons

MAXIMILIAM Erik, son till Maria Svernfors Andreeff och Ted Andreeff, Kalmar, har döpts i Högsrums kyrka. Dopet förrättades av komminister Martin Bergman och som faddrar till lille Maximiliam stod Marianne Andersson och Daniel Karlsson, Kalmar.

Caesar Andreas NICOLÁS, son till Laura Cocha Olsborg och Mikael Olsborg, Sune Danielssons gata 14, Borgholm, har döpts i Högsrums kyrka. Dopförrättare var komminister Martin Bergman och som faddrar till lille Nicolás stod Daniel Lundqvist, Hägersten och Jimmy Lundqvist, Skärholmen.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons