Annons
Nyheter

Döpta vecka 46

Nyheter • Publicerad 20 november 2006

WILMA Tora Alma, dotter till Martina Bresborn och Mikael Henning, Lundegård, Köpingsvik, har döpts i Egby kyrka. Dopförrättare var komminister Ann-Cathrin Roubert och som faddrar till lilla Wilma stod Mairit Bresborn och Fredrik Henning.

TELMA Ottilia, dotter till Katarina Lundstedt och Magnus Per-Ola Tuvesson, Rydsgård, Villie församling, har döpts i S:t Elavi kapell, Borgholm. Dopet förrättades av kyrkoherde Margareta Löfgren och som faddrar till lilla Telma stod Ingrid Mattsson och Jonas Ingemansson.

Annons

Johan VIKTOR, son till Jennie och Johan Albien, Häshovsvägen 2, Färjestaden, har döpts i Torslunda kyrka. Dopförrättare var kyrkoherde Jan-Olof Lund och som fadder till lille Viktor stod Malin Albien Blomqvist.

Carl Johan RASMUS, son till Malin Petersson och Johan Lilja, Karl Johangatan 26, Färjestaden, har döpts i Nådens kapell, Torslunda. Dopet förrättades av kyrkoherde Jan-Olof Lund och som fadder till lille Rasmus stod Josefin Törnblom.

SIGGE Ingemar, son till Kristina Olsson och Jonas Esberg, Nygatan 4, Färjestaden, har döpts i Torslunda kyrka. Dopförrättare var kyrkoherde Jan-Olof Lund och som faddrar till lille Sigge stod Roger Bernhardsson och Carin Esberg.

AGNES Emmy Märta, dotter till Pernilla Svensson och Mikael Tornemo, Ostronstigen 13, Färjestaden, har döpts i Torslunda kyrka.

Dopet förrättades av komminister Berne Svensson och som faddrar till lilla Agnes stod Elisabeth Svensson och Peter Svensson.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons