Annons
Nyheter

Döpta vecka 45

Nyheter • Publicerad 13 november 2006

ELLA Ida Desirée, dotter till Katrin Nilsson och Mats Gustafsson, V Järnvägsgatan 8, Borgholm, har döpts på Forngården i Borgholm. Dopförrättare var kyrkoherde Margareta Löfgren och som faddrar till lilla Ella stod Mikael Gustafsson och Helen Penttinen.

LEIA Alise, dotter till Kristin Hydvall och Claes Petersson, Kalmar, har döpts i Nådens kapell, Färjestaden. Dopförrättare var kyrkoherde Jan-Olof Lund och som faddrar till lilla Leia stod Maria Johansson och Karl-Oskar Palmgren.

Annons

ELIAS John Bertil, son till Zandra Norén och Johnny

Olsson, Champinjongatan 7, Färjestaden, har döpts i Torslunda kyrka. Dopet förrättades av kyrkoherde Jan-Olof Lund och som faddrar till lille Elias stod Tomas Olsson och Anette Persson.

CLEO Anna Linnéa, dotter till Berit Isaksson och Erik Brundin, Röksvampgatan 11, Färjestaden, har döpts i Torslunda kyrka. Dopförrättare var prosten Jean Johansson och som faddrar till lilla Cleo stod Sonja Brundin och Maria Isaksson.

RASMUS Roy Erik, son till Anna Ståhl och Henrik Karlsson, Möllstorpsgatan 42, Färjestaden, har döpts i Torslunda kyrka. Dopförrättare var prosten Jean Johansson och som fadder till lille Rasmus stod Andreas Jonasson.

Malin Saga LINA-LO, dotter till Åsa och Johan Tugetam, Musslevägen 37, Färjestaden, har döpts i Torslunda kyrka. Dopet förrättades av prosten Jean Johansson och som fadder till lilla Lina-Lo stod Ida Andersson.

KAJSA Jane Sisko, dotter till Ann och Jonny Erlandsson, Februarivägen 11, Färjestaden, döptes den 4 november i Algutsrums kyrka.

Dopförrättare var kyrkoherde Björn Leander och som fadder till lilla Kajsa stod Maria Strömberg.

MAGDALENA Aleksandra, dotter till Halina Szeska-Plewako och Hans Palmquist, Göteborg, döptes den 29 oktober i Sandby kyrka. Dopet förrättades av kyrkoherde emeritus Birgitta Friberg och som faddrar till lilla Magdalena stod Per Palmqvist och Alyona Palmqvist.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons