Annons
Nyheter

Döpta vecka 43

Nyheter • Publicerad 31 oktober 2006

LUKAS Karl Elliot, son till Jessica Bengtsson och Peter Karlström, Borgholm, har döpts i Gärdslösa kyrka. Dopförrättare var komminister Reine Medelius och som fadder till lille Lukas stod Anna-Lena Lundgren.

JOHANNES Karl Christer, son till Mia Andersson och Fredrik Pettersson, Borgholm, har döpts i Gärdslösa kyrka. Dopet förrättades av komminister Reine Medelius och som faddrar till lille Johannes stod Emma Pettersson och Katharina Andersson.

Annons

Karl HANNES Folke, son till Sara Johannisson och Peter Karlsson, Högsrum, har döpts i Högsrums kyrka. Dopförrättare var komminister Reine Medelius och som faddrar till lille Hannes stod Jenny Nilsson och Björn Nilsson.

EMMA Lisa Maria, dotter till Pernilla Johansson och Mattias Karlsson, Oskarshamn, har döpts i Högsrums kyrka. Dopet förrättades av komminister Reine Medelius och som fadder till lilla Emma stod Martina Johansson.

EMMA Ida Viktoria, dotter till Åsa Engfeldt och Hans Wertwein, Norrlidsvägen 54, Kalmar, döptes den 15 oktober i Algutsrums kyrka. Dopförrättare var komminister Tina Lönneborg och som faddrar till lilla Emma stod Ola Engfeldt och Malin Wertwein.

NATHALIE Judith Carina, dotter till Carina Johansson och Andreas Nilsson, Vanserum, har döpts i Runstens kyrka. Dopet förrättades av komminister Reine Medelius och som faddrar till lilla Nathalie stod Martina Rudestig och Marcus Rudestig.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons