Annons
Nyheter

Döpta vecka 42

Nyheter • Publicerad 23 oktober 2006

Per JAKOB Ralf, son till Anna Fendin och Magnus Ahlström, Mellböda, har döpts i Böda kyrka. Dopförrättare var komminister Ann-Cathrin Roubert och som fadder till lille Jakob stod Ulrika Hector.

LUCAS Erik Olle, son till Linda Jansson och Michael Englund, Borgholm, har döpts i Löts kyrka. Dopet förrättades av Martin Bergman och som faddrar till lille Lucas stod Jim Berglind och Patrice Berglind.

Annons

ERIK Stellan Herman, son till Anna och Peter Roosling, Horvastigen 1, Färjestaden, döptes den 15 oktober i Glömminge kyrka. Dopet förrättades av kyrkoherde emeritus Birgitta Friberg och som fadder till lille Erik stod Emmi Roosling.

OLLE Marcus, son till Marie Persson och Marcus Holm, Nedra Ålebäck, Färjestaden, döptes den 1 oktober i Norra Möckleby kyrka. Dopet förrättades av komminister Tina Lönneborg och som faddrar till lille Olle stod Annika Stenvall och John Rohoman.

Amelie ISABELLE, dotter till Amelie Petersson och Stiven Söder, Gårdby, döptes den 8 oktober i Gårdby kyrka. Dopförrättare var komminister Tina Lönneborg och som faddrar till lilla Isabelle stod Fredrik Petersson och Sara Nihlstedt.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons