Annons
Nyheter

Döpta vecka 40

Nyheter • Publicerad 10 oktober 2007

LOUISE Astrid Izabelle, dotter till Ylwa Johansson och Andreas Sjögren, Alvedsjö, Löttorp, döptes den 29 september i Böda kyrka. Dopet förrättades av kyrkoherde Margareta Löfgren och som faddrar till lilla Louise stod Niclas Johansson och Pange Sandin.

Karl VILMER Hampus, son till Carita och Tomas Ekberg, Köpingsvik, har döpts i Köpings kyrka. Dopet förrättades av komminister Ann-Cathrin Roubert och som faddrar till lille Vilmer stod Per-Martin Ekberg och Camilla Fridolf.

Annons

MEIA Ella, dotter till Amie Löfberg, V Kyrkogatan 1, Borgholm, har döpts i hemmet. Dopförrättare var kyrkoherde Margareta Löfgren och som fadder till lilla Meia stod Karl-Oskar Löfberg och Karl-Olov Löfberg.

PELLE Åke Lennart, son till Britt-Marie Karlsson och Stefan Henriksson, Sune Danielssons gata 20, Borgholm, har döpts i samband med gudstjänst i Borgholms kyrka. Dopförrättare var kyrkoherde Margareta Löfgren och som faddrar till lille Pelle stod Dennis Danielsson och Elene Danielsson.

TILDA Anna Maria, dotter till Maria Söderström och Tom Lundström, Holmetorp, Färjestaden, döptes den 30 september i Algutsrums kyrka. Dopförrättare var kyrkoherde Björn Leander och som faddrar till lilla Tilda stod Anna Lundström och Peter Lundgren.

ANTON Magnus, son till Jessica Larsson och Magnus Ljung, Notvägen 11, Färjestaden, döptes den 23 september i Nådens kapell. Dopförrättare var kyrkoherde Jan-Olof Lund och som faddrar till lille Anton stod Matilda Nilsson och Markus Nilsson.

AGNES Cecilia Astrid Maria, dotter till Anna Krook och Björn Johansson, Stockholm, döptes den 1 september i Böda kyrka. Dopförrättare var kyrkoherde Jan Falk, Göteborg och som faddrar till lilla Agnes stod Karl Fimmerstad, Sara Edén och Johanna Pettersson.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons