Annons
Nyheter

Döpta vecka 4

Nyheter • Publicerad 30 januari 2006

EDDIE Johannes Reijo, son till Agneta Karlsson och Tomi Heimonen, Fjällskivlinggatan 2, Färjestaden, döptes den 15 januari i Nådens kapell. Dopförrättare var komminister Berne Svensson och som faddrar till lille Eddie stod Sara Lundquist, Per Tengvall och Jenny Karlsson.

MORGAN Nils Arne, son till Erika Gunnarsson och Per Magnusson, Hörnvägen 4, Färjestaden, döptes den 15 januari i Nådens kapell. Dopet förrättades av komminister Berne Svensson och som faddrar till lille Morgan stod Patrik och Ingrid Magnusson.

Annons

Lars SIMON, son till Marie och Magnus Andersson, Borgholm, har döpts i Räpplinge kyrka. Dopförrättare var komminister Reine Medelius och som faddrar till lille Simon stod Martina Andersson och Björn Sjöblom.

DENICE Madeleine Linnéa, dotter till Tove Andersson och Kim Lander, Borgavägen 3 B, Kalmar, döptes den 22 januari i Torslunda kyrka. Dopförrättare var kyrkoherde Jan-Olof Lund och som fadder till lilla Denice stod Ida Andersson.

ADAM Gustav Fredrik, son till Ann-Sofie Jonsson och Fredrik Oskarsson, Larmgatan 7, Färjestaden, döptes den 11 december i Torslunda kyrka. Dopförrättare var kyrkoherde Jan-Olof Lund och som faddrar till lille Adam stod Thomas Jonsson och Anna Jonsson.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons