Annons
Nyheter

Döpta vecka 39

Nyheter • Publicerad 2 oktober 2006

EBBA Charlotta Olivia, dotter till Charlotta Bertilsson och Thomas Lindström, Haverdal, har döpts i Bredsättra kyrka av komminister Karin Wahlström.

SAGA Hilma Nannie Karolina, dotter till Lena och Per-Emil Nilsson, Färjestaden, har döpts i Gärdslösa kyrka. Dopförrättare var komminister Reine Medelius och som faddrar till lilla Saga stod Maria Pettersson och Maria Nilsson.

Annons

Anna AMANDA, dotter till Malin och Erik Lundgren, Nacka, har döpts i Gärdslösa kyrka. Dopet förrättades av komminister Reine Medelius och som fadder till lilla Amanda stod Birgitta Gustavsson.

MALOU Ida Elisabet, dotter till Cattrin Wallin och Karl-Johan Savehed, Runsten, har döpts i Gärdslösa kyrka. Dopet förrättades av komminister Reine Medelius och som faddrar till lilla Malou stod Fredrik Savehed och Monica Wallin.

NOVA Anna Maria, dotter till Maria Andersson och Jonas Petersson, Kalmar, har döpts i Runstens kyrka. Dopförrättare var komminister Reine Medelius och som faddrar till lilla Nova stod Tommy Pettersson och Cecilia Karlsson.

LISA Alva Marie, dotter till Marie och Björn Sundström, Älta, har döptes den 30 juli i Torslunda kyrka. Dopet förrättades av kyrkoherde Jan-Olof Lund och som faddrar till lilla Lisa stod Stefan och Marie Sundström.

IDA Maria, dotter till Åse Ebenhart och Martin Johansson, Kalmar, döptes den 30 juli i Torslunda kyrka. Dopförrättare var kyrkoherde Jan-Olof Lund och som faddrar till lilla Ida stod Ingela Ebenhart och Ted Petersson.

MÅNS Anders, son till Ingela Ebenhart och Ted Petersson, Karlskrona, döptes den 30 juli i Torslunda kyrka. Dopet förrättades av kyrkoherde Jan-Olof Lund och som faddrar till lille Måns stod Åse Ebenhart och Martin Johansson.

Sven LINDE, son till Wibeke Aronsson och Johan Jonasson, Johanneshov, döptes den 6 augusti i Torslunda kyrka av kyrkoherde Jan-Olof Lund.

AIDEN William, son till Johanna Alvtörn Heinecke och Joel Heinecke, USA, döptes den 23 september i Algutsrums kyrka. Dopet förrättades av prosten emeritus Gunnar Hjulström och som faddrar till lille Aiden stod Lovisa Alvtörn och James Heinecke.

ELLEN Lien, dotter till Caroline och Arne Renström, Haninge, döptes den 23 september i Sandby kyrka. Dopförrättare var VDM Gun Olsson och som faddrar till lilla Ellen stod Josefine Olsson och Jonas Tigrés.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons