Annons
Nyheter

Döpta vecka 34

Nyheter • Publicerad 28 augusti 2007

Engla AMANDA och Linus SEBASTIAN, barn till Anita Akkanen och Peder Nilsson, Stockholm, har döpts i Högby kyrka. Dopförrättare var prosten Stig Johnsson och som faddrar stod Tommy Akkanen och Robert Nilsson samt Carina Akkanen och Kristoffer Lidbrandt.

ELSA Sofia, dotter till Malin Andersson och Martin Sköldenklint, Stockholm, har döpts i Egby kyrka. Dopet förrättades av komminister Ann-Cathrin Roubert och som faddrar till lilla Elsa stod Sara Webb Ekstrand och Mikael Sköldenklint.

Annons

CLARA Marta Evelina, dotter till Magdalena Ebeling och Johannes Wilhelmus, Bryssel, har döpts i Räpplinge kyrka. Dopförrättare var komminister Martin Bergman och som faddrar till lilla Clara stod Michael och Linda Grossman.

ROBIN Linus Ange, son till Carola och Ange Mertner, Skärholmen, har döpts i Gärdslösa kyrka. Dopet förrättades av komminister Martin Bergman och som fadder till lille Robin stod Petra Källén.

INEZ Anna Helga, dotter till Anna och Nicklas Bergman, Saltsjöbaden, har döpts i Högsrums kyrka. Dopet förrättades av prosten emeritus Gunnar Hjulström och som faddrar till lilla Inez stod Robert och Elisabet Warper.

OTTO Ludvig John, son till Linda och Daniel Karlsson, Gillsättra 111, Färjestaden, döptes i Glömminge kyrka den 5 augusti. Dopförrättare var kyrkoherde Björn Leander och som fadder till lille Otto stod Pär Haglund Olsson.

SAGA Elvira, dotter till Susan och Thomas Rosengren, Övra Ålebäck 207, Färjestaden, döptes i trädgården i Övra Ålebäck den 4 augusti. Dopförrättare var kyrkoherde Björn Leander och som faddrar till lilla Saga stod Mariana Hede och Anders Rosengren.

VILLE Mauritz Olof, son till Linn och Johan Calmius, Byggmästaregatan 1, Färjestaden, döptes i Algutsrums kyrka den 5 augusti. Dopet förrättades av kyrkoherde Björn Leander och som fadder till lille Ville stod Linnéa Calmius.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons