Annons
Nyheter

Döpta vecka 31

Nyheter • Publicerad 7 augusti 2007

LOVA Ellen Maria, dotter till Pernilla Johansson och Pär Hellgren, Törnkvists väg 5, Färjestaden, döptes i Torslunda kyrka den 1 juli. Dopförrättare var Lennart Persson och som faddrar till lilla Lova stod Olof Hellgren och Charlotte Valind.

HAMPUS Anders Juhani, son till Susanne Bruun och Urban Pohjonen, Trädgårdsgatan 3, Borgholm, har döpts i S:t Elavi kapell. Dopförrättare var kyrkoherde Margareta Löfgren och som faddrar till lille Hampus stod Peter Bruun och Anna-Lena Engström.

Annons

ALVA Maria, dotter till Jenny Torkelsson och Martin Brede, Östersund, har döpts i S:t Elavi kapell, Borgholm. Dopförrättare var kyrkoherde Margareta Löfgren och som faddrar till lilla Alva stod Håkan Åsberg och Lise-Lott Larsson.

Carl JULIUS Feliciano, son till Charlotta och Feliciano Mård, Linköping, döptes den 28 juli i Glömminge kyrka. Dopförrättare var Birgitta Friberg och som faddrar till lille Julius stod Christoffer Mård och Karin Tollbäck.

TINDRA Älva Elsbeth, dotter till Anneli Hansson och Per Mallander, Torsgatan 37, Stockholm, har döpts i Sjöstorp, Böda församling. Dopförrättare var prosten Stig Johnsson och som faddrar till lilla Tindra stod Claudia Andersson och Sang-Ho Kim.

STELLA Ingrid, dotter till Aud och Rikard Kjellberg, Santa Crux, Kalifornien, har döpts i Källa Gamla kyrka. Dopförrättare var prosten Stig Johnsson och som faddrar till lilla Stella stod Annicha och Marcus Richardsson.

Tyra ALVINA Octavia, dotter till Margareta Engström och Johan Eriksson, Swedenborgsgatan 39, Stockholm, har döpts i Källa Gamla kyrka. Dopförrättare var prosten Stig Johnsson och som fadder till lilla Alvina stod Marie Bengtsson

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons