Annons
Nyheter

Döpta vecka 3

Nyheter • Publicerad 25 januari 2006

LIAMH Jinix Inge, son till Emma Pettersson och Ronny Engberg, Köpingsvik, har döpts i Köpings kyrka. Dopförrättare var komminister Karin Wahlström och som faddrar till lille Liamh stod Annelie och Jörg Hawlitzky.

EBBA Alva Maria, dotter till Cecilia Lindgren och Mattias Persson, Persnäs, har döpts i Löts kyrka. Dopet förrättades av kontraktsadjunkt Anna Lundin Leander och som faddrar till lilla Ebba stod Bengt och Barbro Nilsson, Ann-Charlotte Olsson och Mikael Lindgren.

Annons

MELWIN Karl Per, son till Marléne Björkelind och Glenn Johansson, Fågelvägen 13, Kalmar, döptes den 8 januari i Algutsrums kyrka. Dopet förrättades av kyrkoherde Björn Leander och som fadder till lille Melwin stod Johan Björkelind.

ALICE Stina Linnéa, dotter till Anette Johansson och Elis Brundin, Ingelsryd, Trekanten, döptes den 15 januari i Algutsrums kyrka. Dopförrättare var komminister Tina Lönneborg och som faddrar till lilla Alice stod Maria Johansson och Anders Karlsson.

LISA Sofia Johanna, dotter till Susanne Johansson och Magnus Gottfridsson, Räkstigen 9 C, Färjestaden, döptes den 15 januari i Algutsrums kyrka. Dopet förrättades av komminister Tina Lönneborg och som faddrar till lilla Lisa stod Eva och Greger Johansson.

MAX Simon Henric, son till Anette och Göran Gottfridsson, Glömminge Backe 9, Färjestaden, döptes den 15 januari i Algutsrums kyrka. Dopförrättare var komminister Tina Lönneborg och som faddrar till lille Max stod Lena Bergfeldt och Johan Deurell.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons