Annons
Nyheter

Döpta vecka 29

Nyheter • Publicerad 25 juli 2006

Anna Ida EMILIA, dotter till Anna Blomqvist och Daniel Anjou, Sönnerborg, Färjestaden, döptes i Algutsrums kyrka den 9 juli. Dopförrättare var kyrkoherde emeritus Birgitta Friberg och som fadder till lilla Emilia stod Alexander Blomqvist.

STINA Lovisa, dotter till Carolina och Erik Johansson, Gårdby, Färjestaden, döptes den 8 juli i Gårdby kyrka av komminister Tina Lönneborg.

Annons

LIAM Leopold, son till Maria Almstedt och Jonas Andersson, Mellstaby, Degerhamn, döptes den 9 juli i Hembygdsgården i Mellstaby. Dopförrättare var konraktsprost Leif Bengtsson och som fadder till lille Liam stod Anita Jansson.

Oskar LUDVIG, son till Viveca och Henrik Idensjö, Rotnäsvägen, Huddinge, döptes den 9 juli i Ås kyrka. Dopet förrättades av kontraktsprost Leif Bengtsson och som faddrar till lille Ludvig stod Jenny och Henrik Zetterström.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons