Annons
Nyheter

Döpta vecka 24

Nyheter • Publicerad 18 juni 2007

LOUISE Ella Linnea, dotter till Karin Gustafsson och Daniel Becker, Johannas väg 3, Färjestaden, döptes den 3 juni i Torslunda kyrka. Dopförrättare var prosten Ola Isacsson och som faddrar till lilla Louise stod Johan Becker, Per Becker och Erik Gustafsson.

ALVIN Karl Rolf Valentin, son till Ingela och Henrik Carlsson, Hagaby, Löttorp, har döpts i Högby kyrka. Dopförrättare var komminister Karin Wahlström och som faddrar till lille Alvin stod Magnus Carlsson och Stina Andersson.

Annons

LINNÉA Vera Sofia, dotter till Jessica och Magnus Roth, Köpingsvik, har döpts i S:t Elavi kapell, Borgholm. Dopförrättare var komminister Ann-Cathrin Roubert och som faddrar till lilla Linnéa stod Alexandra och Carl Medin.

SIMON Joacim Adam, son till Julija och Joacim Lind, Ekerö, har döpts i Gärdslösa kyrka. Dopförrättare var komminister Ann-Cathrin Roubert och som fadder till lille Simon stod Ann-Christine Hammarström.

ELSIE Olivia Andrea, dotter till Maria Åberg och Ola Petersson, Stockholm, döptes den 3 juni i Torslunda kyrka. Dopförrättare var prosten Jean Johansson och som faddrar till lilla Elsie stod Mikael Åberg och Malin Övrell.

ALFRED Hilding Björn, son till Linda och Stefan Hildingsson, Murklegatan 8, Färjestaden, döptes den 3 juni i Torslunda kyrka. Dopet förrättades av prosten Jean Johansson och som faddrar till lille Alfred stod Louise Petersson och Jimmye Kling.

ALICE Lu Greta Susanne, dotter till Louise Lindgren Qvarnström och Ulf Qvarnström, Jupitervägen 22, Lidingö, döptes i Glömminge kyrka 6 juni. Dopförrättare var komminister Per Frostensson och som faddrar till lilla Alice stod Karin Stanghed och Björn Pellbäck.

Karin ELLA Sofia, dotter till Maria Karlsson och Jonas Falk, Övetorp 108 A, Färjestaden, döptes i Algutsrums kyrka den 10 juni. Dopförrättare var komminister Tina Lönneborg och som faddrar till lilla Ella stod Anna Falk och Louise Karlsson.

TAGE Lars Erik, son till Jennie Andersson och Peter Måhlgren, Bostorp 104, Färjestaden, döptes i Norra Möckleby kyrka den 10 juni. Dopförrättare var komminister Tina Lönneborg och som faddrar till lille Tage stod Olof Måhlgren och Kristin Johansson.

LOKE Bo Hugo, son till Maria och Mattias Johansson, Kulvertvägen 2, Färjestaden, döptes den 10 juni i Torslunda kyrka. Dopförrättare var kyrkoherde Jan-Olof Lund och som faddrar till lille Loke stod Pernilla Sjöström och Camilla Gustafsson.

MELVIN Bengt Egon, son till Camilla Hällqvist och Dick Karlsson, Morkullegatan 1, Färjestaden, döptes den 10 juni i Torslunda kyrka. Dopförrättare var kyrkoherde Jan-Olof Lund och som faddrar till lille Melvin stod Raptis Constantinos och Caroline Hällqvist.

MILTON Kurt Erik Lars, son till Linda Sjöberg och Lars Israelsson, Torsgatan 2, Färjestaden, döptes den 10 juni i Torslunda kyrka. Dopförrättare var kyrkoherde Jan-Olof Lund och som faddrar till lille Milton stod Johan Lindblad och Emma Sjöberg.

MALVA Thea Clarice, dotter till Caroline Bertilsson och Mattias Kullman, Kalmar, har döpts i Gärdslösa kyrka av komminister Reine Medelius.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons