Annons
Nyheter

Döpta vecka 23

Nyheter • Publicerad 11 juni 2007

LINNEA Vera Sofia, dotter till Jessica och Magnus Roth, Köpingsvik, har döpts i S:t Elavi kapell, Borgholm. Dopförrättare var komminister Ann-Cathrin Roubert och faddrar till lilla Linnea är Carl och Alexandra Medin.

SIRI Celine, dotter till Carina Johansson och Magnus Karlström, Borgholm, har döpts i S:t Elavi kapell. Dopförrättare var kyrkoherde Margareta Löfgren och som fadder till lilla Siri stod Cecilia Johansson.

Annons

MARTIN Kristoffer, son till Terese Uddh och Björn Söderberg, Nybro, döptes i Algutsrums kyrka den 26 maj. Dopförrättare var kyrkoherde Björn Leander och som faddrar till lille Martin stod Johan och Maria Uddh.

Karin ELLEN Lillfixa, dotter till Emelie och Jonas Svendsén, Färjestaden, döptes i Gråborg den 27 maj. Dopförrättare var kyrkoherde Björn Leander och som faddrar till lilla Ellen stod Lotten Palmgren och Viktoria Palmgren.

LUKAS Olof och OSKAR Erik, söner till Caroline Alvarmo och Olov Hagner, Tyresö, har döpts i Alböke kyrka. Dopförrättare var komminister Karin Wahlström och som faddrar till lille Lukas stod Fredrik Alvarmo och Emma Hagner.

EBBA Linnea Elisabet, dotter till Elisabet Folkesson och Peter Mörhammar, Löt, har döpts i Löts kyrka. Dopförrättare var komminister Karin Wahlström och som faddrar till lilla Ebba stod Elisabeth Mörhammar och Andreas Folkesson.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons