Annons
Nyheter

Döpta vecka 22

Nyheter • Publicerad 4 juni 2007

MARTIN Niklas Allan, son till Sarah Hävre och Roger Johansson, Långerum, har döpts i Källa kyrka av kyrkoherde emeritus Birgitta Friberg.

LINNEA Vera Sofie, dotter till Jessica och och Magnus Roth, Köpingsvik, har döpts i Föra kyrka. Dopförrättare var komminister Ann-Cathrin Roubert och som faddrar till lilla Linnea stod Alexandra Medin och Carl Medin.

Annons

FOLKE Hans Gunnar, son till Susanne och Björn Barenius, Sofia församling, Stockholm, har döpts i Föra kyrka av komminister Ann-Cathrin Roubert.

Konstantin LIAM Peter, son till Jenny Rylander och Peter Nilsson, Nybro, har döpts i Föra kyrka. Dopet förrättades av komminister Ann-Cathrin Roubert och som faddrar till lille Liam stod Anna-Carin Torstensson och Karl Ragnarsson.

Axel LIAM Jonathan, son till Magdalena Spjuth Blomgren och Jonny Blomgren, Köpingsvik, har döpts i Föra kyrka av komminister Ann-Cathrin Roubert.

JONATHAN Karl Michael, son till Elisabeth och Kenneth Raun, Bryssel, har döpts i S:t Elavi kapell, Borgholm. Dopförrättare var flygplatspräst emeritus Brita Bergling och som faddrar till lille Jonathan stod Monica Raun Carlén och Jan Carlén.

LISA Erika och Nils JAKOB, dotter och son till Yvonne Aldentun och Mats Hannerz, Knivsta, döptes den 18 maj vid Lovisatorpet i Algutsrum. Dopförrättare var komminister Tina Lönneborg och som faddrar till Lisa och Jakob stod Siv Rang Pettersson och Mats Pettersson.

ELIN Emma Ida, dotter till Anna-Lena Aagesson och Hans Sjöberg, Korallrotgränd 1, Färjestaden, döptes den 20 maj i Glömminge kyrka. Dopförrättare var komminister Tina Lönneborg och som faddrar till lilla Elin stod Charlotte Nylander och Anton Ohlsson.

CAJSA Maria, dotter till Isabell Öberg och Alexander Egonsson, Glimmergatan 1, Färjestaden, döptes den 29 april i Torslunda kyrka. Dopförrättare var kyrkoherde Jan-Olof Lund och som fadder till lilla Cajsa stod Mikaela Rudling.

OLLE Mats Gunnar, son till Charlotte Karlsson och Mats Theander, Kalmar, döptes den 29 april i Torslunda kyrka. Dopförrättare var kyrkoherde Jan-Olof Lund och som faddrar till lille Olle stod Josefin Nilsson och Björn Teander.

KID Nicklas Henry, son till Camilla Andersson och Nicklas Eriksson, Sagovägen 19, Färjestaden, döptes den 6 maj i Torslunda kyrka. Dopförrättare var prosten Jean Johansson och som faddrar till lille Kid stod Jenny Andersson och Mikael Eriksson.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons