Annons
Nyheter

Döpta vecka 19

Nyheter • Publicerad 15 maj 2006

MÅNS Gustav Wilmer, son till Ann-Charlotte och Magnus Waljå, Ljustervägen 11, Färjestaden, döptes i Torslunda kyrka den 2 april.

Dopförrättare var kyrkoherde Jan-Olof Lund och som fadder till lille Måns stod Sara Andersson, Eskilstuna.

Annons

Carl MELVIN Gustav, son till Maria och Jesper Madsen, Målilla, döptes den 2 april i Torslunda kyrka av kyrkoherde Jan-Olof Lund.

Carl Theodor ALBIN, son till Jessica Karlsson och Daniel Andersson, Kalmar, döptes i Torslunda kyrka den 2 april. Dopförrättare var kyrkoherde Jan-Olof Lund och som faddrar till lille Albin stod Johanna och Magnus Wahlgren.

OLLE Erik Melker, son till Maria och Henrik Juhlin, Lundtorpsgatan 41, Färjestaden, döptes den 9 april i Torslunda kyrka. Dopförrättare var komminister Berne Svensson och som faddrar till lille Olle stod Tova Juhlin och Tobias Wallin.

EDVIN Allan Noel, son till Hanna och Kent Nilvall, Hantverkargatan 24, Färjestaden, döptes i Torslunda kyrka den 9 april. Dopet förrättades av komminister Berne Svensson och som faddrar till lille Edvin stod Catrin Bertilsson och Jonas Bertilsson.

ANTON Sigvard, son till Linda Petersson och Daniel Lavesson, Kalmar, döptes den 9 april i Torslunda kyrka. Dopförrättare var komminister Berne Svensson och som faddrar till lille Anton stod Charlotte Larsson och Peter Larsson.

MATILDA Inez Maria, dotter till Helena Birath och Kenneth Johansson Birath, Björkelidsvägen 3, Färjestaden, döptes den 29 april i Algutsrum. Dopförrättare var pastor Börje Kraft och som faddrar till lilla Matilda stod Lina Johansson och Elin Strand-Marsh.

Petras ERIK Welbur, son till Sandra Salvaityte och Tore Johansson, Gunnarstorp, Färjestaden, döptes i Norra Möckleby kyrka den 30 april. Dopet förrättades av komminister Anna Lundin Leander och som fadder till lille Erik stod Kerstin Nilsson.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons