Annons
Nyheter

Döpta (publicerade vecka 9)

Nyheter • Publicerad 11 mars 2008

MATTEUS Lars Eugen, son till Linda Petersson och Markus Ödbring, Östersund, döptes den 24 februari i Norra Möckleby kyrka. Dopförrättare var kyrkoherde Björn Leander och som faddrar till lille Matteus stod Åsa Ödbring och Camilla Karlsson.

FELICIA Simone, dotter till Camilla Bokelund Lönnegren och Andreas Bokelund, Rödhakegatan 9, Färjestaden, döptes den 20 januari i Torslunda kyrka. Dopförrättare var kyrkoherde Jan-Olof Lund och som faddrar till lilla Felicia stod Lars-Erik Lönnegren och Lina Bokelund.

Annons

ALVA Kerstin, dotter till Karin och Daniel Alkeberg, Emmas väg 5, Färjestaden, döptes den 10 februari i Torslunda kyrka. Dopförrättare var komminister Berne Svensson och som faddrar till lilla Alva stod Caroline Alkeberg och Johanna Thorsson.

ALVA Elsa Emma, dotter till Sofia Lööv och Kanogo Njuru, Årsta, döptes den 10 februari i Torslunda kyrka. Dopet förrättades av komminister Berne Svensson och som faddrar till lilla Alva stod Maria Lööv och Christian Leister.

CESAR Lars Magnus, son till Catharina och Magnus Strandman, Irisvägen 9, Färjestaden, döptes den 17 februari i Torslunda kyrka. Dopförrättare var prosten Torsten Mårtensson och som faddrar till lille Cesar stod Anna Strandman-Jonsson och Peter Strandman.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons