Annons
Nyheter

Döpta (publicerade vecka 22)

Nyheter • Publicerad 4 juni 2008

SAM Marcus Frederik, son till Catharina och Mathias Aineström, Hemvägen 4, Rälla, har döpts i Högsrums kyrka. Dopet förrättades av komminister Ann-Cathrin Roubert och som faddrar till lille Sam stod Bo Fredriksson och Ann-Christine Morén.

LINUS Erik Pontus, son till Frida och Johan Bursell, Vera Nilssons gata 3, Borgholm, har döpts i S:t Elavi kapell. Dopförrättare var Margareta Löfgren och som faddrar till lille Linus stod Jenny Bursell och Julia Fryklund.

Annons

ANJA Matilda Rebecka, dotter till Helena och Johan Breivald, Åkarp, döptes den 24 maj i Södra Möckleby kyrka. Dopförrättare var Anjas morfar, komminister Berth Dimenäs och som faddrar stod Kristina Ateek och Mattias Breivald.

LEIA Birgitta Engla, dotter till Camilla och Bertil Magnusson, Krokusgatan 14, Färjestaden, döptes den 17 maj i Gårdby kyrka. Dopförrättare var komminister Tina Lönneborg och som faddrar till lilla Leia stod Carola och Lars Rosengren.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons