Annons
Nyheter

Bröllop vecka 43

Nyheter • Publicerad 31 oktober 2006

Vigsel har ägt rum i Torslunda kyrka den 25 oktober mellan Magnus Arnebjörk och Anna Stjernkvist, Färjestaden. Vigselförrättare var kyrkoherde Jan-Olof Lund. I samband med vigseln antog bruden efternamnet Arnebjörk. Efter vigseln gjorde brudparet bröllopsresa till Egypten.

I Swedenborgs lusthus på Skansen i Stockholm ägde vigsel rum den 6 oktober mellan Martin Backlund, Valleberga, bördig från Degerhamn, son till framlidne Bo G Backlund och Gunvor Backlund Petersson, och Dong Lu, Beijing, dotter till MingJun Lu och Ru Qiong Wang. Viselförättare var Ivar Rendahl och bröllopsmåltid intogs på restaurangen Lisa På Udden, Djurgården tillsammans med vittnena Robert Backlund och Anna Guvert och barnen Samuel, Nadia, Folke och Hilda. Brudgummen arbetar som Client Manager Northern Europe på Cognos och bruden som Marketing Manager på Kraft Foods PRC i Peking. Paret änmar bosätta sig i Sverige.

Den 19 augusti vigdes i Källa gamla kyrka Pelle Westerlund och Emma Tenfält, Malmö. Vigselförrättare var prosten emeritus Gunnar Hjulström. Brudens syster Anna Tenfält och vännen Elinor Fryklund var solister tillsammans med Anders Hallbäck på gitarr, och Ing-Mari Ek ledde gånglåtskören. Brudparets systrar Elin Edén och Sofia Westerlund stod för textläsning, och brudnäbb var gudsonen Atlas Edén. Firandet fortsatte med bröllopsfest på Strandbaden i Köpingsvik och brunch hos brudens farföräldrar; sommarölänningarna Eva och Erik Tenfält i Köpingsvik. Brudparet antog i samband med vigseln släktnamnet Estborn.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons