Annons
Nyheter

Bröllop vecka 42

Nyheter • Publicerad 25 oktober 2007

Skördefestlördagen den 29 september, sammanvigdes Ulf Runefors och Rose-Marie Hillbom, Färjestaden, vid stranden i Runsbäck. Vigselförrättare var förre skolchefen Göran OT Dahlberg och vittnen Annah Karlsson och Tobias Axelsson. Brudparet mottog sedan Herrens välsignelse under Tacksägelsedagens gudstjänst i Torslunda kyrka den 14 oktober. Bruden är bördig från Folkärna församling i Dalarna och brudgummen kommer från Runsbäck.

I Marstrands kyrka, Göteborg vigdes den 1 september Jesper Wallskog, från Kalmar och Helena Isaksson, från Borgholm. Paret är numera bosatt i Göteborg. Brudgummen är son till Bert Wallskog och Eva Nordström och bruden är dotter till Tomas och Eva Isaksson. Tärna och marskalk var brudens syster Caroline Isaksson och barndomsvän Mattias Jonsson. I samband med vigseln antog bruden brudgummens efternamn.

Annons

I Kalmar domkyrka vigdes den 29 september Anders Uller och Jennie Håkansson, Kalmar. Brudgummen är son till Ulla och Jan Uller och bruden är dotter till Ingela och Thomas Håkansson. Vigselförrättare var Anders Johansson. Tärna var Louise Berg och bestman Fredrik Sundberg. Sånger framfördes av Maria Brynielsson och Johan Selander. Bröllopsfesten hölls på Skälby gård.

Andreas Nilsson och Lisa Påhlsson, Karlskrona, vigdes den 1 september vid hembygdsgården Qvarnaslät i Nybro. Vigselförrättare var Markus Lund. Bruden är bördig från Kalmar och brudgummen från Östersund. I samband med vigseln antog brudgummen efternamnet Påhlsson.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons