Annons
Nyheter

Bröllop vecka 42

Nyheter • Publicerad 23 oktober 2006

Vigsel har ägt rum i Gårdby kyrka den 16 september mellan Petter Kesselmark och Lina Thorvaldsson, Norrköping. Vigselförrättare var Lars Bjervås, Norrköping. Bröllopsfesten hölls på Eksgården i Gårdby.

Vigsel har ägt rum i Alcanada vid Medelhavets strand den 10 oktober mellan Peter Eriksson och Sofia Wijk, Strandskogen, Färjestaden. Vigselförättare var Erik Flodberg från Svenska kyrkan i Palma de Mallorca. Med vid vigseln var också dottern Agnes. Bruden har antagit namnet Eriksson.

Annons

Den 23 september vigdes Marcus Magnusson och Sofie Schentz, i Södra Ljunga kyrka. Vigselförrättare var Anders Gunnarsson. Tärnor var Linda Schentz och Jennifer Mauritzsson. Marskalk var Henrik Magnusson. Brudgummen är bördig från Seberneby på södra Öland. Paret är bosatt i Ljungby.

Vigsel har ägt rum den 16 september i Gärdslösa kyrka mellan Magnus Strömqvist, son till Marina och Sören Strömqvist, Hultsfred och Johanna Carlsson, dotter till Ingbritt och Berne Carlsson, Mörlunda. Efter vigseln hölls bröllopsfest för släkt och vänner på Borgholms slott.

Vigsel har ägt rum i Elavi kapell, Borgholm den 9 september mellan Rickard Lindström och Frida Svensson, Helsingborg. Paret är sommarölänningar i Borgholmstrakten.

Vid Kalmarsund på Ventlinge Maren vigdes den 2 september Niclas Korch, Vallentuna och Karolina Petersson, Ventlinge. Numera bosatta i Kalmar. Vigselförättare var kontraktsprost Leif Bengtsson. Tärna var Jessica Hultman och bestman Fredrik Hilton. Sångsolist var Henrik Jonasson. Bröllopsfesten hölls för släkt och vänner i Hulterstadgården.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons