Annons
Nyheter

Bröllop vecka 41

Nyheter • Publicerad 15 oktober 2007

På Borgholms Slott vigdes den 22 september Mårten Holmberg och Angelica Nilsson, Algutsrum. Brudgummen är son till Sigvard och Maj Holmberg, Skogås och bruden är dotter till Lars och Ing-Marie Nilsson, Vimmerby. Vigselförrättare var komminister Martin Bergman. Brudnäbbar var parets barn Fridolf och Ville Holmberg.

Magnus Svensson och Charlotte Ekholm, Halmstad,vigdes lördagen den 8 september i Högsrums kyrka. Bruden kommer från Rälla. I samband med vigseln antog brudgummen brudens efternamn.

Annons

Tomas Malm, Skellefteå och Noomi Sahlin, Köpingsvik, vigdes den 8 september i Skellefteå. Vigselförrättare var Eva Enqvist. Paret är bosatt i Skellefteå.

Den 22 september ägde vigsel rum i Kalmar slottskyrka mellan Tony Arvidsjö, son till Allan och Ulla-Britt Arvidsjö, Byrum och Jenny Persson, dotter till Britt-Marie Johansson, Hultsfred och Åke Persson, Vimmerby. Brudnäbbar var parets barn Josefine och Melvin. I samband med vigseln antogs efternamnet Arvidsjö. Familjen är bosatt i Kalmar.

I Hossmo kyrka vigdes den 25 augusti Mårten Bernesand och Carina Nilsson, Kalmar. Vigselförrättare var Cristina Andersson. Tärna var Anna Runesson och marskalk Mikael Lundgren. Brudnäbb var brudparets son Victor. Bröllopsfesten hölls på Garpens fyr, Bergkvara. I samband med vigseln antog bruden brudgummens efternamn.

I Kalmar slottskyrka vigdes den 8 september Anders Lindqvist och Sara Persson, Kalmar. Brudgummen är son till Ingegerd och Claes Lindqvist, Karlstad och bruden är dotter till Ingrid och Ove Persson, Vissefjärda. Vigselförrättare var Jonas Lockman-Lundgren. Tärna och marskalk var Lena Aronsson och Stefan Lundqvist. Brudnäbb var Thea Olsson. I samband med vigseln antog brudparet efternamnet Lindqvist.

I Kalmar slottskyrka vigdes den 1 september Nicklas Bennsäter och Anna Blomberg, Lund. Paret har tagit det gemensamma efternamnet Bennsäter.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons