Annons
Nyheter

Bröllop vecka 41

Nyheter • Publicerad 16 oktober 2006

I Glömminge kyrka vigdes den 2 september Henrik Zetterberg och Anna Bülow, Stockholm. Vigselförrättare var komminister Tina Lönneborg. Tärnor var Elisabeth Bülow, Linda Nyborg, Sara Berg och Rebecca Gustafsson. Bestmen var Jesper Alusten och Otto Henriksson.

I Kalmar slottskyrka vigdes den 2 september Timmy Ekstrand och Susanne Fritzell, Kalmar. Bruden är bördig från Värnamo. Vigselförrättare var Ola Isacsson. Tärna var Linda Ericsson och marskalk var Håkan Eriksson. Sång framfördes av Severina Svedberg till pianoackompanjemang av Claes Hässlemark. Bröllopsmiddag intogs på Kalmar slott. I samband med vigseln antog bruden efternamnet Ekstrand.

Annons

Den 2 september ägde vigsel rum i Förlösa kyrka mellan Markus Jakobsson och Josefine Gabrielsson, Kalmar. Vigselförrättare var Mats Nyholm. Tärna var Victoria Gabrielsson och marskalk var Martin Svedjenäs. Bröllopsfesten hölls på Strandgläntan, Timmernabben.

Vigsel har ägt rum i Glömminge kyrka den 23 september mellan Mats Larsson och Lisa Björkhem, Lyckeby. Brudgummen är bördig från Ryd och bruden från Kalmar. Tärnor var brudens systrar Malin Björkhem och Kajsa Hedin och bestman var brudgummens bror Ulf Larsson. Vigselförrättare var Gabriel Norrgård.

I Runstens kyrka vigdes den 9 september Niclas Seydlitz och Anna-Lena Johansson, Kalmar. Bruden är bördig från Södra Bäck, Runsten. Vigselförrättare var komminister Reine Medelius. Tärna var Catrin Johansson och marskalk Thomas Uvsjö. Solosånger framfördes av Elinor Tränk, som även sjöng tillsammans med Johan Selander och Maria Brynielsson. I samband med vigseln tog bruden efternamnet Seydlitz. Efter vigseln hölls bröllopsfest för de närmaste på Rosenborg.

I St:a Birgitta kyrkan, Kalmar, vigdes den 30 september Lars Holm och Maria Rydberg, Kalmar. Vigselförrättare var Anders Johansson. Brudnäbbar var parets barn Axel och Karl.

I St Elavi kapell vigdes den 21 september Henrik Jönsson och Louise Nilsson, Borgholm. Med var parets barn Algot och Edith. Vigselförrättare var kyrkoherde Margareta Löfgren. Bröllopsfestligheter ägde rum på Kreta, Grekland, tillsammans med den närmsta släkten.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons