Annons
Nyheter

Bröllop vecka 40

Nyheter • Publicerad 10 oktober 2007

I Persnäs kyrka vigdes den 22 september Herman Thordsson och Christin Svensson, Trosnäs, Persnäs. Vigseln förrättades av komminister Stefan Friberg och kantor var Marie Alvhäll. Bestman var brudgummens bror Per-Alding Thordsson och tärna var brudens vän/brudgummens kusin Ulrika Sundberg. Brudnäbb var parets son William. I samband med vigseln tog hela familjen efternamnet Thordsson.

Vigsel har ägt rum på Borgholms Slott lördagen den 25 augusti mellan Johan Hjärtstrand och Julia Sallander, Kalmar. Bruden är dotter till Eva och Jan Sallander, Hagby och brudgummen är son till Birgit Hjärtstrand och Torsten Pettersson, Kalmar. Vigselförrättare var Mildred Fischer. Bestman var Daniel Nordin. Solosång framfördes av Sofia Nordström, som ackompanjerades på gitarr av Jeff Lawrence. I samband med vigseln antog bruden namnet Hjärtstrand.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons