Annons
Nyheter

Bröllop vecka 39

Nyheter • Publicerad 3 oktober 2007

Lördagen den 25 augusti vigdes Fredrik Andersson, bördig frånGrundsund och Jenny Johansson i Norra Möckleby kyrka av komminister Tina Lönneborg. Tärna var brudens systerdotter Julia Andersson och brudnäbbar var parets barn Ebba och Isac Andersson. Solosång framfördes i kyrkan av brudparets vän Anna-Sara Nilsson. Paret är bosatt i Färjestaden.

I Rikets Sal i Borgholm ägde vigsel rum den 1 september mellan Zachery Hoffman, son till Robert och Judy Hoffman, Williamsport, Maryland, USA, och Emelie Hansson, dotter till Marie-Louise och framlidne Johnny Hansson, Borgholm. Vigselförrättare var Arne Linander. Maide of honor var Elina Hansson och bestman var Andrew Hoffman. Bröllopsfest hölls i Rungården. Paret är bosatt i Borgholm.

Annons

I Drottningholms slottskyrka vigdes den 25 augusti Keith Stewart och Maria Nilsson, London. Brudgummen är son till Ian och Diane Stewart, Chandlers Ford, England och bruden är dotter till Björn och Gunvor Nilsson, Nybro. Vigselförrättare var slottspredikant Joakim Vikström. Tärnor var Maria Glennsjö, Linda Ottosson, Stockholm och Lotta Bylander, Växjö. Marskalkar var Peter Maclellan, Paris, Ko Blaauw, Den Haag, Holland och Frank Desouza, Chester, England. Sånger framfördes av solist Gunilla Franklin och gitarrist Staffan Lindström. Texter lästes av Gunvor Nilsson och Lotta Liljeblad. Efter vigseln gavs middag på Ulfsunda slott, Bromma. Brudparet antog efternamnet Nilsson Stewart. Familjen har anknytning till Räpplinge.

I Egby kyrka vigdes den 28 juli Martin Sköldenklint och Malin Andersson, Stockholm. Vigselförrättare var komminister Ann-Cathrin Roubert. I samband med vigseln döptes parets dotter Elsa. Bröllop och dopfest hölls i trädgården vid brudens föräldrahem i Norrby. Bruden har antagit efternamnet Sköldenklint.

I Gärdslösa kyrka vigdes den 11 augusti Mikael Antonsson, son till Annette och Gert Antonsson, Dörap och Kristina Ingevall, dotter till Ulla-Britt och Hans Ingevall, Borgholm. Vigselförrättare var kyrkoherde Peter Wingren. Solosång framfördes av Anna Nilsson och musik spelades av kantor Björn Erlandsson. Efter vigseln hölls bröllopsfest i Räpplingegården. Brudparet är bosatt i Ljungby.

I Palma på Mallorca vigdes den 15 augusti Joacim Rylander, son till Gerd och Jörgen Rylander, Kvillsfors och Jessica Karlsson, dotter till Helén och Ingemar Karlsson, Emmaboda. Vigselförrättare var Per-Olof Andersson. Brudnäbb var brudens systerdotter Alicia Hägglund. I kyrkan framfördes solosång av Sven Årnes. Bröllopsfesten hölls på restaurang Miramar i Alcudia. Paret är bosatt i Kalmar.

I Kalmar slottskyrka vigdes den 11 augusti Fredrik Mårtensson och Saramari Larsson, Kalmar. Vigselförrättare var Christer Munther. Tärna var Jeanette Nordqvist och marskalk var Robert Lötberg.

Lördagen den 1 september ägde vigsel rum i S:t Sigfrids kyrka mellan Peter Claesson och Eva Rejdvik, Kalmar. Vigselförrättare var Anders Göranzon. Solosång framfördes av Tomas Claesson. Efter vigseln hölls festligheter i S:t Sigfrids hembygdsgård och på Stufvenäs Gästgiveri.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons